Hoppa till sidans innehåll

Varma mysiga kläder i ull

13 JAN 2021 16:29
Nu har kylan och vintern sänkt sig över Huddinge och då passar det väl bra med ett tillfälle att köpa på sig varma, sköna underställ, strumpor, mössor mm i ull!?
  • Skapad: 13 JAN 2021 16:29

För att kunna hålla igång en förening av Svea KK’s storlek och för att vi ska kunna hålla en kvalitativ och rolig verksamhet för våra åkare krävs engagemang av oss alla. Efter förlorade intäkter från shower, tävlingar och läger mm förra året så är det nu ännu viktigare att vi på olika sätt gemensamt fyller på kassan för att kunna driva klubben framåt när vi har en ny normalsituation. 

Styrelsen har därför beslutat att vi nu kommer att starta en försäljning av Ullmax sortiment med underställ, strumpor, mössor och vantar mm (se mer på ullmax.se).

Om varje familj med en (eller flera) aktiv/a åkare säljer till minst 5 kunder (Ullmax räknar på en snittförsäljning på 800kr/kund) så får vi ihop 30 000 kr till klubben, vilket i detta läge skulle vara ett mycket välkommet tillskott. Men självklart vill vi ha så stor försäljning som möjligt och för att ge er en liten morot så delar Ullmax ut en gåva till alla som har sålt över 3 000 kr.

Vi kommer att skicka ut ett mail till den mailadress som är registrerad för varje åkare med all information som du behöver ha för att starta din egen försäljning som kan ske både online och via katalog. Upplägget av distributionen av kataloger får vi återkomma om.

Lycka till!

Vid frågor kontakta This is a mailto link

Skribent: Christian Gnosspelius
Epost: Adressen Gömd

Missa aldrig en nyhet!

Prenumerera på Sveas nyhetsuppdateringar och få dem direkt i din inbox!

Läs mer

Frågor?

Undrar du något?
Kontakta Svea KK här!

Länkar

  • Sveashoppen Kläder och mycket mer med Svea-profil! Alla köp ger en bonus till Svea!
  • Basset Blades Våra nya skridskoskoleskridskor kommer från konståkningsbutiken i Järfälla!
  • Norrköpings Skateshop Beställ klubbjackan här! Har även väska och tights med vår logga. Ange SVEA så får du 10% rabatt.
  • Showstore Rådmansgatan 59, har strumpor och lite klänningar mm. Syr upp på beställning. Ange SVEA och få 10% rabatt.
  • Svenska Konståkningsförbundet Allt om bl a tävlingar och regler
  • Allmänhetens åkning i Huddinge kommun. Tillfälligt inställd pga Covid-restriktioner. Här kan du hitta tider där alla är välkomna att åka skridskor.

 Arbetsgivaralliansen

Postadress:
Svea Konståkningsklubb - Konståkning
Björkängshallen, Sjövägen 23
14138 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0701402509
E-post: This is a mailto link

Se all info