Hoppa till sidans innehåll

Försommarläger v24


Svea Konståkningsklubb bjuder in till läger v24 (13)14-20 juni 2021.
Test söndag 20/6.

Lägret är fullt och anmälan är stängd.

Observera!

På grund av gällande restriktioner för att minska smittspridningen av Covid-19 så kan vi endast erbjuda plats för Svea-åkare på det här lägret. Endast tävlingstest och märkestagning kan anordnas.

Tid och plats

Segeltorps ishall, Långängskroken 3

Istider som vi har möjlighet att nyttja

v 23 söndag 13/6 klockan 16-22 

v 24 måndag-söndag c:a 7.30-15.00

Test söndag 20/6  (lägerdeltagare prioriteras)

Tävlingstest kommer också att arrangeras under veckan.

Träningsalternativ

Vi erbjuder följande träningsalternativ

Alt T:  Tävlingsåkare (+ violett): 13 ispass & 5 fyspass & 1 dans på is  500* + 2800 kr

Alt S1: Skridskoskola märke 6-8 (+Sveas rosa grupp) : 6 is & 3 fys. 500* + 650 kr

Alt S2: Skridskoskola märke 1-5: 6 ispass. 500* + 450 kr

Vuxengrupp: vi hänvisar till läger v 31

*Anmälningsavgift

Ispassen är 45-50 min.

Restriktioner

Vi reserverar oss för att de restriktioner som gäller idag kan komma att förlängas, vilket då gör att lägret inte kan genomföras för externa åkare. 

Information läggs ut löpande på Sveas hemsida. 

Tränare

Nelli Pylkina, huvudtränare i Svea Konståkningsklubb. Nelli är utbildad konståkningstränare vid universitetet i S:t Petersburg och har även svensk tränarutbildning steg 4B.

Linda Junås, tränare i Svea Konståkningsklubb. Linda har tränarutbildning steg 4B, dansutbildning, samt har studerat tre år på heltid på Bosöns idrotts- samt tränarlinje.

Ellinor Junås, tränare i Svea Konståkningsklubb. Ellinor har tränarutbildning steg 3A.

Sebastian Severinus, tränare i Svea Konståkningsklubb. Sebastian har tränarutbildning steg 2B.

Caroline Wennerholm är tränare i Botkyrka Konståkningsklubb och har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning steg 3B.

Martin Jakubowski arbetar i Akademiska Konståkningsklubben som isdanstränare och domare. Martin leder vuxengrupp med isdansinriktning. Vuxengrupp kommer att erbjudas v 31.

Joshua Spicer har tränarutbildning steg 4B och har innan sina tränarår turnerat runt i världen med olika isshower.

Danslärare:
Isabelle Ragnarsson
är utbildad danspedagog på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm och har undervisat i dans på olika dansskolor och konståkningsklubbar. Hon har även tränarutbildning steg 1B enligt Svenska Konståkningsförbundet. Isabelle har grundat Ice Theatre of Stockholm som är ett danskompani på is. Isabelle kommer att undervisa i “Dans på is” för alla åkare med basic 1 och högre tester. I dans på is fokuserar vi på rytm och känsla till musik och lär oss en koreografi. 

Ytterligare tränare kan tillkomma…

Åkare från ovanstående klubbar placeras först och främst hos den egna klubbens tränare. Åkare från andra klubbar kommer att placeras hos ovanstående tränare utifrån kunskapsnivå/efter önskemål. All gruppindelning samt schemaläggning görs i samråd med tränarna.   

Anmälan och Betalning

Endast åkare från Svea och BKK kan anmäla t o m 21/3. Om restriktionerna lättar är anmälan möjlig för övriga klubbar från 22/3-15/4. Åkare prioriteras efter anmälningsdatum. Vi reserverar oss för att lägret kan bli fullt innan sista anmälningsdatum. Bekräftelsemail skickas ut tillsammans med schemat ca 1 vecka före lägerstart. Skulle åkaren inte beredas plats på lägret kontaktar vi er så fort vi vet. Efteranmälan är möjlig, men till en förhöjd anmälningsavgift 700 kr. Kontakta This is a mailto link för att höra om plats finns.

Anmälningsavgiften betalas i samband med anmälan i anmälningsformuläret. Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg. Anmälningsavgiften är en administrativ avgift och betalas tillbaka endast om åkaren inte kan beredas plats på lägret eller om lägret ställs in pga restriktioner.

Resterande belopp betalas in senast den 30/4 till Sveas bg 320-3585. Märk inbetalningen med V24, åkarens namn, klubb (Svea/BKK/annan klubb) samt valt träningsalternativ (T/S1/S2) 

Vänliga hälsningar Sveas lägergrupp

Uppdaterad: 05 MAR 2021 16:57 Skribent: Madelene Holmgren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svea Konståkningsklubb - Konståkning
Björkängshallen, Sjövägen 23
14138 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info