Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger V31


Svea Konståkningsklubb bjuder in till läger v31 

27 juli - 2 augusti

 

Tid och plats

Segeltorpshallen, Långängskroken 3, Kungens Kurva

Åka kommunalt: Ta buss 710 och kliv av vid Toyota.


Istider som vi har möjlighet att nyttja
Måndag-söndag ca 8-22

Träningsalternativ

Vi erbjuder följande träningsalternativ

Alt.1: 18 ispass, 3 fyspass och 3 danspass. 400* + 2800 kr (Svea 2500kr)

Alt 2: 12 ispass, 3 fyspass och 3 danspass. 400* + 2100 kr (Svea 1900kr)

För alternativ 1 och 2 ingår dessutom en timme “Dans på is” under söndagen.

Alt 3: 10 ispass - för dig med skridskoskolemärke 6-8 som vill åka lite mer samt Sveas grupper Grå och Lila som inte tagit hjälmtest. 400* + 1050kr

Skridskoskola märke 1-8: 5 ispass. 400* + 350kr

Vuxengrupp: 5 ispass 400* + 600 kr
(Vid önskemål om fler träningspass för vuxengrupp, skriv det i anmälan) 

*Anmälningsavgift.

Lägeravgiften är inkl skatt och sociala avgifter. Ispassen är 45-50 min.

Måltider

Ingen frukt kommer att finnas i omklädningsrummen och ingen försäljning i ishallen. I Kungens Kurva finns dock gott om ställen där det går att köpa eller äta mat.

Tränare

Nelli Pylkina, huvudtränare i Svea Konståkningsklubb. Nelli är utbildad konståkningstränare vid universitetet i S:t Petersburg och har även svensk utbildning steg 4B.

Linda Junås, tränare i Svea Konståkningsklubb har steg 4B-utbildning. Linda har också dansutbildning samt har studerat tre år på heltid på Bosöns idrotts- samt tränarlinje.

Ellinor Junås, tränare i Svea Konståkningsklubb. Ellinor har tränarutbildning steg 3A.

Joshua Spicer, tränare i IFK Lidingö Konståkningklubb. Josh har tränarutbildning steg 4B har innan sina tränarår i IFK Lidingö turnerat runt i världen med olika isshower.

Sophie Brandeborn har en bakgrund som landslagsdeltagare i artistisk gymnastik samt 4 år tävlades i Sveriges elitserie i konståkning. Har jobbat som tränare och koreograf mellan sina kontrakt som professionell konståkare för på Royal Caribbean Internationals kyssningsfartyg under 5 års tid. Sen ett år tillbaka är hon en del av originalcasten av Cirque du Soleils produktion AXEL där hon även jobbar som Artistic Coach tillsammans med några av världens främsta koreografer och konståkare.

Sebastian Severinus är tränare i Svea Konståkningsklubb och har tränarutbildning 2B och domarutbildning.

Sofia Iglesias är tränare i Svea Konståkningsklubb och har tränarutbildning 1B. Sofia har arbetat på flera av Sveas läger.

Martin Jakubowski arbetar i Akademiska Konståkningsklubben som isdanstränare och domare. Martin leder vuxengrupp med isdansinriktning.

Danslärare:

Isabelle Ragnarsson är utbildad danspedagog på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm och har undervisat i dans på olika dansskolor och konståkningsklubbar. Hon har även tränarutbildning steg 1B enligt Svenska Konståkningsförbundet. Isabelle har grundat Ice Theatre of Stockholm som är ett danskompani på is. Isabelle kommer att undervisa i “Dans på is” för alla åkare med basic 1 och högre tester under söndagen. I dans på is fokuserar vi på rytm och känsla till musik och lär oss en koreografi.

Ytterligare skridskoskoletränare kan tillkomma.

Åkare från ovanstående klubbar placeras först och främst hos den egna klubbens tränare. Åkare från andra klubbar kommer att placeras hos ovanstående tränare utifrån kunskapsnivå/efter önskemål. All gruppindelning samt schemaläggning görs i samråd med tränarna. 

Betalning

Betala i samband med anmälan, men senast den 31/5, in anmälningsavgiften 400 kronor till Sveas bankgiro 320-3585. Märk inbetalningen med namn och klubb. Anmälningsavgiften är en administrativ avgift och betalas tillbaka endast om åkaren inte kan beredas plats på lägret.

Lägeravgiften betalas via faktura. Lägeravgiften återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg. Anmälan är bindande. Svea KK äger rätt att fakturera utebliven anmälningsavgift om avbokning inte gjorts innan 31/5 på This is a mailto link

 

Lägerförälder

Under lägret behövs föräldrar som hjälper till. Föräldrar till tävlings- eller tävlingsförberedande åkare i SVEA KK kommer schemaläggas som lägerförälder under veckan. Dessa pass kan ligga utanför just ert barns träningstider. Dag och tid för passen kommer tilldelas så snart som möjligt efter anmälningstidens slut.

 

Övrigt

Deltagarna prioriteras efter anmälningsdatum och inbetald anmälningsavgift.

Sista anmälningsdag 31/5. Efteranmälan är möjlig om grupper och schema tillåter detta, men till en förhöjd anmälningsavgift 600 kr. Kontakta This is a mailto link för att höra om plats finns. OBS - Anmälan måste ske via formuläret i länken nedan.

Bekräftelsemail skickas ut tillsammans med schemat ca 1 vecka före lägerstart. Skulle åkaren inte beredas plats på lägret kontaktar vi er.

 

 

Vänliga hälsningar Sveas lägergrupp

Uppdaterad: 13 OKT 2018 20:54 Skribent: Christian Gnosspelius
Epost: Adressen Gömd

Missa aldrig en nyhet!

Prenumerera på Sveas nyhetsuppdateringar och få dem direkt i din inbox!

Läs mer

Frågor?

Undrar du något?
Kontakta Svea KK här!

Länkar

  • Sveashoppen Kläder och mycket mer med Svea-profil! Alla köp ger en bonus till Svea!
  • Basset Blades Våra nya skridskoskoleskridskor kommer från konståkningsbutiken i Järfälla!
  • Norrköpings Skateshop Beställ klubbjackan här! Har även väska och tights med vår logga. Ange SVEA så får du 10% rabatt.
  • Showstore Rådmansgatan 59, har strumpor och lite klänningar mm. Syr upp på beställning. Ange SVEA och få 10% rabatt.
  • Svenska Konståkningsförbundet Allt om bl a tävlingar och regler
  • Allmänhetens åkning i Huddinge kommun. Tillfälligt inställd pga Covid-restriktioner. Här kan du hitta tider där alla är välkomna att åka skridskor.

 Arbetsgivaralliansen

Postadress:
Svea Konståkningsklubb - Konståkning
Björkängshallen, Sjövägen 23
14138 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0701402509
E-post: This is a mailto link

Se all info