Hoppa till sidans innehåll

Tränare


 

Nelli Pylkina Huvudtränare

Nelli kommer från S:t Petersburg och har hållit på med konståkning i hela sitt liv. Innan hon kom till Svea har hon jobbat i både Lidköping och Linköping, där Niklas Hogner och hennes dotter Anzhelika var paråkare.

Nelli är utbildad konståkningstränare vid universitet i S:t Petersburg och hon har även svensk utbildning steg 4B. I sina ungdomsår var paråkningen hennes specialitet, men senare åren har hon tränat singelåkare.

This is a mailto link

Linda Junås

Linda Junås

Linda är aktiv singelåkare och har även tränat samt tävlat i teamåkning. Hon har arbetat som tränare i många år och har konståkningsförbundets tränarutbildning steg 4B, domarutbildning 1  samt har gått kurser inom ”pedagogik och konflikthantering”, ”idrottsskador och tejpning” och SISUkursen ”Ledarskap i att bemöta barn och ungdomar som behöver extra stöd”. Efter en treårig dansutbildning har hon även studerat Bosöns tvååriga tränarlinje.

This is a mailto link

Alexandr Snopov

Alexandr Snopov

Alexandr kommer från Vitryssland, där han varit tränare i 14 år. Han fortsatte sedan tränaryrket i Ryssland och Finland innan han kom till Sverige. Först till Trelleborg och därefter Luleå.

Han har varit en av Rysslands toppåkare under ett antal år på 1990-talet. Han har titeln Masters of Sports of Russia, som bara den kan få som har presterat på topp i tävlingar både nationellt och internationellt. Han har varit en del av S:t Petersburgs Ice Ballet Group.

This is a mailto link

Sebastian Severinus

Sebastian Severinus

Sebastian är aktiv singelåkare och har jobbat som tränare i skridskoskolan i många år. Han tävlar i elitserien, har tränarutbildning 2B och domarutbildning. 

This is a mailto link

Carro

Caroline Haraldsson

Caroline är aktiv singelåkare och jobbar som tränare i skridskoskola, som hon är ansvarig för.

Caroline har jobbat som konståkningstränare i skridskoskolan i många år och har domarutbildning 1 och tränarutbildning steg 1B. Hon har också genomgått NIU (Nationell Idrottsutbildning, elitsatsning) med inriktning på konståkning i gymnasiet.

This is a mailto link

Nels Ireholm

Nels Ireholm

Nels har tränarutbildning 1B och är aktiv singelåkare. Han tävlar i elitserien och har jobbat som tränare i Skridskoskolan i flera år.

This is a mailto link

Ellinor Junås

Ellinor är aktiv singelåkare och jobbar som tränare i tävlingsgrupper. Ellinor har jobbat som konståkningstränare i många år och har tränarutbildning steg 3A, domarutbildning 1. Ellinor har läst träningslära som tillval i skolan.

This is a mailto link

Övriga tränare

Nora Lorenz- tränarutbildning 1 B
Sara Kernen- tränarutbildning 1 B
Saga Nydegger- tränarutbildning 1 B
Sofia Iglesias- tränarutbildning 1 A
Daniella Ahmadi- tränarutbildning 1 A
Emelie Conway- tränarutbildning 1 A
Ellen Westerlund- tränarutbildning Grund

  • Så här såg det ut på första mötet. Igenkänningsfaktorn var hög och det skrattades mycket. Som moderator tyckte jag att det var det bästa mötet jag upplevt med Svea. IMG_20190223_132950_resized_20190303_103516488 Klubb:

Missa aldrig en nyhet!

Prenumerera på Sveas nyhetsuppdateringar och få dem direkt i din inbox!

Läs mer

 

Länkar

  • Sveashoppen Kläder och mycket mer med Svea-profil! Alla köp ger en bonus till Svea!
  • Basset Blades Våra nya skridskoskoleskridskor kommer från konståkningsbutiken i Järfälla!
  • Norrköpings Skateshop Beställ klubbjackan här! Har även väska och tights med vår logga. Ange SVEA så får du 10% rabatt.
  • Showstore Rådmansgatan 59, har strumpor och lite klänningar mm. Syr upp på beställning. Ange SVEA och få 10% rabatt.
  • Svenska Konståkningsförbundet Allt om bl a tävlingar och regler
  • Allmänhetens åkning i Huddinge kommun. Här kan du hitta tider där alla är välkomna att åka skridskor.

 

Postadress:
Svea Konståkningsklubb - Konståkning
Siv Jönsson Westerlund, Bergakungsvägen 12
14141 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0702905609
E-post: This is a mailto link

Se all info